Murielle Pallandt-Lensen

Murielle Pallandt-Lensen

Welkom bij GEZONDTOTAAL.nu Muriëlle!

We zijn er super trots op dat we jullie kunnen voorstellen aan Muriëlle Pallandt-Lensen, eigenaar Simply Fit! Trainingscentrum Roermond. In deze post stelt Muriëlle zichzelf en Simply Fit Roermond voor.

* Na een lange loopbaan in het Laurentius Ziekenhuis als klachtenfunctionaris en secretaresse van de juristen (2000-2017) werd het tijd het roer om te gooien. Burn-out klachten lieten mij uiteindelijk zien waar ik goed in was en wat ik graag wilde. In die periode heb ik veel geleerd over mezelf, maar kwam ook naar boven dat ik andere mensen heel graag wil helpen. Sport, maar ook voeding en gezondheid zijn al vanaf mijn jeugd belangrijk voor me geweest.

Persoonlijke begeleiding van mensen, in combinatie met sport, voeding en gezondheid is dan ook helemaal mijn ding. 

* In 2019 ben ik begonnen als fitnessinstructrice en Les Mills Bodypump instructeur. De lijn was ingezet, maar al snel bleek dat ik veel meer wilde. Ik wilde echt het verschil maken, miste de persoonlijkheid en individuele begeleiding en ging me breder oriënteren. Bij Simply Fit! Roermond heb ik mijn totaalpakket gevonden, hier kan ik volledig tot uiting brengen waar ik goed in ben. 

* Persoonlijkheid vind ik erg belangrijk, iedereen is immers uniek. Dat is precies waar Simply Fit! Roermond voor staat. Een cursus Lifecoach en SLIMdiet coach bleek dan ook voor de hand liggend. Hiermee kon ik mensen op een breed niveau steunen, motiveren en helpen. 

* Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn en te zoeken naar mogelijkheden, oplossingen en uitdagingen. Het breder in perspectief zien van Simply Fit!, het bedrijf willen laten bloeien en groeien heeft me vanaf mijn eerste werkdag al geboeid. Daar ligt echt mijn passie. Die passie breidde zich uit naar mede-eigenaarschap van Simply Fit Roermond. Voor mij het "potje-dekseltje" principe. 

* "Met heel veel toewijding, optimisme, enthousiasme, motivatie en vertrouwen ben ik begonnen aan deze uitdaging. Ik ben ervan overtuigd dat we iets heel moois gaan neer zetten. Ideeën en mogelijkheden zijn aanwezig in overvloed, alsmede mooie toekomstvisies. 

Team Simply Fit! is een super fijn team om alle ideeën samen mee uit te werken. 

Daarnaast zitten in ons pand People Care Roermond verschillende disciplines, waar samenwerkingen en trajecten nog meer geïntensiveerd kunnen worden. 

* Niet te vergeten ben ik natuurlijk ook trots op deze mooie ontwikkeling in mijn leven en dankbaar voor deze geweldige kans. Team Simply Fit gaat knallen en we gaan vol vertrouwen de toekomst in!"

* Gezondtotaal.nu is een mooi initiatief, door onze krachten te bundelen kunnen we onze medemens en werkgevers/werknemers hele mooie trajecten aanbieden.

In alle trajecten staat gezondheid voorop!

 

arrow_drop_up arrow_drop_down